“Gjennomfører en taktisk bra kamp“


Norges landslagssjef fikk mange gode svar når Norge kjørte over Tyskland i morgentimene i Polish Open.


Landslagssjefen var fornøyd med Norges innsats i kampen mot Tyskland. 11-1 seieren var et skritt i rett retning.
– Jeg synes vi gjennomfører en taktisk bra kamp og vi ser at mye av det vi trener på, begynner å ta form, sier landslagssjef André Sveen til Assisten.

Norges start i den andre perioden var helt vanvittig med seks scoringer på fem minutter.

– Vi var veldig effektive i andre periode og det er noe vi har snakket om som ett forbedringsområde. Rekka med Ole Mossin Olesen, Markus Lindgjerdet, Robin Norstrøm, Henrik Fredriksen og Mads Normann var gode på overganger og skapte mange sjanser med sitt direkte spill.

LES OGSÅ: Norge knuste Tyskland

Han var også fornøyd med de andre to rekkene Norge stilte med. 

– Ketil Kronberg, Lars Erik Torp, Thomas Stræte , Christoffer Øistad og Daniel Gidske hadde stort sett ballen i offensiv sone og skapte bra trykk. Rekka med Sindre Bjerknes, Andreas Valbye, Fredrik Hoff Eriksen, Jørgen Sjolte og Martin Kvisvik var solide, slapp til få sjanser etter at de fikk samstemt seg og skapte sjanser på kontringer og presset de tyske backene ofte til å spille dårlige pasninger.


Det var to debutanter på banen under kampen. 

– Jeg synes begge debutantene Henrik Fredriksen og Jørgen Sjolte som startet i dag gjorde det bra. De tok få sjanser og sto bra opp i duellene. Kristoffer Bakke spilte i tredje periode og klarte seg bra han og.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.