Sjolte: “Trodde vel ikke helt på det“


Fredrikstads Jørgen Sjolte ble overrasket over at bli tatt ut i troppen som reiser til Polen i september.


Landslagstroppen til Polish Open ble tatt ut i dag. Størst overraskelse var det nok at Fredrikstads Jørgen Sjolte ble tatt ut. 

– Det er veldig moro. Litt overraskende, men veldig moro. Jeg fikk vite det av en kamerat først så jeg trodde vel ikke helt på det med en gang. Men så ble det offentliggjort på Bandyforbundet side, sier Sjolte til Assisten.


23-åringen imponerte under landslagssamlingen på Vestby i helgen, og landslagsledelsen lot han være med i troppen til Polen.

– Samlingen var det veldig moro at jeg fikk lov å være med på. Tenkte ta det som god trening og kjenne på litt ordentlig tempo. At jeg ble tatt ut til Polen er sykt kult. 


LES OGSÅ:
 Den norske troppen i Polish Open


Sjolte har efter overgangen fra Øreåsen i første divisjon gjort sakene sine bra i Fredrikstad. Energispilleren hadde stor del i at Fredrikstad klarte å fornye kontrakten i eliteserien. 

– Jeg er stor i kroppen og litt sterk, og en god duellspiller. Jeg har jobbet hardt for det og trent mye, og så har jeg en vinnerskalle som veldig mange andre ikke har. Jeg er vel en type spiller som går foran og kriger hardt, og på så sett tar med meg guttene.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.