Første tap på over to år

IMG 7027
Trygg/Lade har gått som toget i 1.divisjon Midt-Norge så langt i år, men i helgen ble det stopp mot Nidaros. Klubbens første tap i 1.divisjon på over to år.


Nidaros var den ledende klubben i Trønderlag i en årrekke med damelag i eliteserien og klubbens herrer rykket også etterhvert opp til eliteserien i 2009 og spilte der i en sesong. Det begynner å bli en stund siden trønderne var oppe i det gjeveste selskap nå, og i det siste har det vært Trygg/Lade som har vært best i Midt-Norge på herresiden, og de har også vært i de siste to sesongenes kvalifiseringen til eliteserien. 

Så langt denne sesongen hadde Trygg/Lade vunnet sine kamper, foruten poengdeling mot uavgjortspesialistene Nyborg, og var ubeseiret i den hjemmelige serien siden oktober 2016. 


Snuoperasjon på bortebane
I helgen ble det dog stopp på seiersrekken, da Nidaros ble for sterke. Trygg/Lade startet kampen bra og ledet med to mål, men Nidaros fikk banket inn en redusering rett før første pause. 

I den andre perioden øket hjemmefavorittene sin ledelse, men igjen reduserte gjestene Nidaros og måtte gå til hvilen et mål bak. 

Den tredje perioden var drøyt fire minutter gammel da utligningen var et faktum, og når Per Kristian Sætherskar sendte Nidaros i føringen var kampen snudd. Gleden ble dog kortvarig da Marius Nielsen utligninget for Trygg/Lade bare halvminuttet senere.

Men Nidaros ga seg ikke og med to minutter igjen kunne Kai Robert Daniel Olofsson sende gjestene i føringen nok en gang, og da John Petter Jensen satte in 6-4 var seieren skrevet inn i rekordbøkene. En real overraskelse med andre og en sterk borteseier for Nidaros, som endte sist i serien forrige sesong.

KAMPFAKTA Trygg/Lade-Nidaros

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.