Tuktet nykommerne

IMG 3262
Det ble spilt tre kamper i 1.divisjon Øst søndag. Lillestrøm tuktet nykommerne Ull/Kisa og påførte dermed serielederne sitt første tap for sesongen.


Vålerenga som har startet sesongen med en seier og et tap fikk besøk av Ajer som tapt de to innledende kampene. I søndagens kamp var gjestene var best og vant kampen 9-6, etter en sterk midtperiode der de scoret fire ganger. Med det tok hedmarkingene sin første seier for sesongen. 

Nor 92 fikk besøk av Bygdø/Monolitten. Hjemmelaget vant sin første kamp for sesongen og gjestene tapte sin i forrige runde. I dagens kamp hadde gjestene problemer med å henge med, hjemmelaget kunne dermed innkassere sin andre seier for sesongen etter 10-3 i Mjøndalshallen. 

Lillestrøm fikk besøk av nykommerne og serielederne Ull/Kisa. Hjemmelaget hadde startet sesongen med en seier og et tap, mens det hadde blitt full pott for gjestene de to første kampene. I gårsdagens oppgjør klarte Lillestrøm og tukte nykommerne og vant 6-5, etter at gjestene ledet med to mål etter den første perioden. Foran den siste perioden var det uavgjort og der trakk Lillestrøm det lengste strået.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.