Hjem til Norge igjen

KH 8322
VM er over og vi kan begynne å tenke på hjemreisen. Det har vært fine dager i Praha, med herlige publikumskamper og alt jevnere kamper. Det er kanskje ikke alle resultater som tilsier det, men har man vært på plass og sett kampene, så ser man den positive utviklingen.

Vi fikk oppleve tidenes mesterskap på plass, og vi fikk oppleve et norsk landslag som viste at den harde jobben begynner å gi resultater. Nå gikk ikke resultatene vår vei denne gang, men kanskje de vil det om to år.

Mesterskapet var kanskje det siste vi fikk se av legender som Mika Kohonen, Ketil Kronberg, Matthias Hofbauer og Mattias Samuelsson. Det er tvilsomt at noen av de er på plass i Helsinki om to år som spillere. Men nye legender er kanskje allerede i gang med å bygge seg opp et navn.  

Arrangørene så til at vi knuste det ene publikumsrekorden etter hverandre, og laget en herlig atmosfære på de aller fleste kampene i mesterskapet. Vi kommer nok å huske dette mesterskapet som det aller beste i lang tid, det er mye som tyder på det. 

Veskene er pakket og turen til flyplassen er bare en times tid unna. Nå vender jeg og min fotograf Rune hjemover, der det blir noen dager med pust i bakken før fokus er hundre prosent tilbake på kampene hjemme i Norge. Håper dere er fornøyde med det vi har levert her fra den tsjekkiske hovedstaden, for det føler vi at vi selv at vi kan være. 

//Kent

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.