For en innebandyfest

KH 7390
Ti tusen tilskuere, to høylytte supportergjenger, tøffe dueller og spenning helt inn til siste touch på ballen. Semifinalen mellom Sverige og Sveits hadde alle de der parameterne man ønsker. Supporterne slites mellom håp og fortvilelse, media har skrevet ferdig rubrikkene og alle tror at nå kan det ikke skje stort mer. Men først etter spilleforlengelse og straffer var det over, og akkurat som for ti år siden var det Sverige som gikk videre, til sin 12. strake VM-finale. 


Sett til kvaliteten vi får på finalen, så tror jeg det kanskje var best sånn. Men i gangene svor flere av IFF-delegatene, kunne det ikke bli forandring i toppen for en gangs skyld? 

KH 7912

For min egen del ble jeg litt overrasket over motstanden Sveits ga svenskene. For kvaliteten på spillet til sveitserne var langt mer klinisk enn mot Norge i kvartfinalen, og flere av spillerne som var relativt anonyme da var plutselig best på banen. 

For vår egen del uteble festen litt, nedtur med tap for Latvia gjorde sitt på humøret, men humøret svinget jo heldigvis oppover utover kvelden med innebandyfest i O2 Arena. 

Nå venter siste økt, med tre kamper på rekke og rad før vi kan slippe ned skuldrene og begynne å glede oss til å vende tilbake til et vinterkledd Norge. 


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.