Slo publikumsrekorden

KRH 6911106.694 tilskuere hadde sett VM etter seks dager i Praha. Det er ny rekord, for rekorden fra VM i 2014 var på 104.445 tilskuere. Med tre dager igjen kommer arrangørene sette et meget flott publikumsrekord totalt for turneringen, for allerede i dag kan man plusse på 1124 tilskuere fra dagens første oppgjør og det er nok samme tall i dagens andre kamp her i Arena Sparta, og da får man ikke glemme at det er to kvartfinaler i ettermiddag som skal spilles i O2 Arena.  

De tsjekkiske arrangørene har gjort en stor jobb før dette mesterskapet, og viser at man må både satse og jobbe hardt for å oppnå magiske publikumstall.

KRH 7029
Maskot(ene) Floorian har jobbet godt under mesterskapet i Praha med å dra opp stemningen, en av mange flotte detaljer fra arrangørene. 


Hele mesterskapet har vært en fest, og det er store dimensjoner på det meste. Alt fra fasiliteter til maskoter og arrangement rundt kampen er meget godt utført. Det er planlagt ned i minste detalje, og er det noe som ikke fungerer som man ønsker har man raskt ordnet problemene, som da Norges lagguide ble med Patrick Hjemgård på legevakten, dukket det øyeblikkelig opp en reserveguide. Har kampene vært litt daffe og lite underholdene har maskot(ene) Floorian jobbet ekstra hardt.

Terningkastet på dette mesterskapet sprenger terningen, for det er liten tvil om at dette er verdensmesterskapet som kommer å gjøre de fleste etterfølgende mesterskapene en «nedtur» rent organisatorisk.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.