Bilinska til SSL


(Foto: Karlstad Innebandy)
Luize Bilinska forlater Sveiva etter to sesonger og er klar for spill i Karlstad i SSL.22-åringen har vært dominerende i den norske eliteserien de to sesongene hun har spilt for Sveiva. Både ifjor og denne sesongen var hun både toppscorer og beste poengplukker, i tillegg har den latviske landslagsspilleren blitt kåret til Årets spiller begge sesongene. Hun har gjort 117 poeng (75+42) i seriespill og 37 poeng (16+21) i sluttspill for Sveiva. 


Luize Bilinska avgjorde NM-finalen i spilleforlengelse forrige sesong.

 

Nå går ferden videre til Karlstad i Sverige og spill i verdens beste liga, SSL.
– Jeg har hatt to gode sesonger i Norge. Det var en ny opplevelse og sjanse. Jeg fikk nye venner og synes jeg har blitt en bedre spiller i Sveiva. Men nå føler jeg at det er på tide at ta skrittet videre til neste nivå, sier Luize Bilinska til Assisten.

Den latviske vingen kom til Sveiva fra sveitiske Dietlikon og blir nok savnet i Norge. Men selv får hun leve ut drømmen om spill i SSL.
– Jeg har alltid drømt om å få sjansen å spille i SSL. Jeg er klar over at det ikke kommer å bli lett og jeg må bli i bedre form, raskere og tenke kjappere på banen. Men jeg er klar for å spille i verdens beste liga, og er kjempeglad for at jeg fikk sjansen.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.