– Helt utrolig

IMG 8142
(Foto: PeBo-Foto)

Örebro og Markus Lindgjerdet gikk på et surt tap mot Sirius i går, men for Lindgjerdet ble det både et par scoringer og en real overraskelse på tribunen.

Markus Lindgjerdet fortsetter å imponere i SSL og har hamret inn 22 scoringer så langt denne sesongen, selv om laget hans Örebro sliter i bunn av tabellen.
– Akkurat nå er det så mye rundt om meg som gjør at jeg kan prestere og leverere på banen. En sak er min jobb, der jeg trives utrolig bra og det gjør veldig mye. Når du har såpass mye kamper og treninger, som gjør en sliten så betyr det mye å ha såpass bra kollegaer og elever som jeg har. Så betyr det såklart mye å ha fortroende hos de andre spillerne på laget, de hjelper meg både på og utenfor banen. Det er skikkelig gode spillere som hjelper meg med å produsere så de skal naturligvis også ha kred, sier Lindgjerdet til Assisten. 


IMG 8278
Markus Lindgjerdet fortsetter å imponere i SSL for Örebro, men på tross av 22 scoringer fra nordmannen ligger laget hans på direkte nedrykksplass.


I går kveld sto hans elever for en real overraskelse og Lindgjerdet ble svært overrasket da han så hvem som hadde tatt turen til Uppsala og IFU Arena, for å gi sin støtte til nordmannen og hans lag fra tribunen.
– Ja, klassen min kom og overrasket meg sammen med sine foreldre, og min familje pluss et par til. Det er tydelig noe de har planlagt i lang tid, og de tok seg alltså en tur på 40 mil totalt på en onsdag for å støtte meg, det er helt utrolig! Noe som er enda mer utrolig er at de har klart å holde det hemmelig for meg så lenge, haha.

Örebro parkere for tiden på direkte nedrykk og med fire poeng opp til Höllviken, begynner det å bli travelt å få fart på sakene i Örebro. I går ble det tap med 6-7 for Sirius, etter at Lindgjerdet utlignet til 6-6 i slutten av midtperioden og lå bak tre scoringer (2+1).
– Vi skulle trengt at få litt flyt. Det begynner å bli irriterende med hederlige tap, der vi gjør bra prestasjoner samtidig som våre motstandere spiller en halvveis bra kamp og allikevel klarer å vinne. Jeg føler at vi nesten må «oppfinne hjulet på ny» for å få en scoring, samtidig som de andre lagene skyter skudd som er på vei utenfor målet, men tar på en kølle og går inn allikevel. Det er ekstremt tøft mentalt, så om vi kan fortsette med gode prestasjoner, som vi vist opp i det siste samtidig som vi kan oppleve at ballen spretter vår vei så tror jeg det skal hjelpe for å få sanket litt flere poeng.