Pedersen tilbake i SSL


Marius Pedersen får sjansen i SSL igjen. Etter en trøblete sesong i Team Thorengruppen skal unggutten nå spille for Höllviken.

Team Thorengruppen har «lånet» ut Marius Pedersen til SSL-klubben Höllviken via en dobbellisens som unge spillere kan benytte i det svenske seriesystemet. Unggutten flytter dermed fra helt i nord til helt i sør for en periode, og bytter spill i allsvenskan med SSL. Hovedpersonen selv er fornøyd med å være klar for spill i Höllviken som har manko på offensive spillere grunnet skader, men som allikevel foreløpig ligger på trygg grunn med sin 12. plass i verdens beste liga, tre poeng foran Markus Lindgjerdet og Örebro som ligger under streken.
– Det skal bli artig å komme ned og spille kamper for Höllviken, alt jeg vil er å spille og bidra til at laget vinner kamper. Det er såklart tøft å forlate laget og gutta midt i sesongen, men jeg er i Sverige for å spille innebandy og nå får jeg en god mulighet å gjøre det, sier Pedersen i en pressemelding. 

Pedersens Team Thorengruppen ligger på andreplass i sin avdeling av allsvenskan, men det har blitt sparsommelig med spilletid der for landslagsspilleren. Fire kamper har det blitt på A-laget og like mange kamper på klubbens ungdomslag. 

Höllvikens sportsjef Viktor Ottosson er fornøyd med en ny norsk forsterkning. 

– Vi får inn en energisk og teknisk spillertype som vi har søkt etter, nå som vår tropp er tynn og i tilegg har vi mange kamper i januar og februar måned. Så at Marius kommer til oss er en utmerket løsning, sier han i samme pressemelding.

Den skånske klubben hentet også nylig målvakten Andreas Nordli fra Gjelleråsen.

 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.