Forlenger med Endre

Karen Farnes Endre IF
(Foto: Emma Ahlqvist)

Norges lagkaptein Karen Farnes har skrevet ny kontrakt med Endre i SSL. 28-åringen er inne i sin femte sesong i SSL-klubben.

Karen Farnes blir i Endre og SSL fremover. Den norske lagkapteinen har skrevet under en ny kontrakt som strekker seg frem til 2019.
– Jeg forlenger med Endre fordi jeg er fiksert på å vinne et SM-gull med klubben. Jeg vil gi meg selv ytterligere en sjanse å nå det målet å få oppleve det under min karriere, sier Farnes i en pressemelding.

Hun spiller sin femte sesong i Visby etter overgangen fra IKSU. Endre har et spennende lag og flere av nøkkelspillerne har allerede forlenget med klubben. 

— Med alle myke håndledder og gode spillere som så langt har forlenget med Endre, føler jeg at det trenges noen som dekker skudd, løper i all uendelighet og gjerne står lengst frem da vi skal ut i krigen. Jeg føler også at mine egne håndledder har blitt mykere og mykere for hver dag, så gleden og muligheten å utvikles finnes fortsatt i Endre.

Sportkomiteen i Endre har jobbet hardt de siste sesongene og er nå godt i gang med å forlenge kontraktene med viktige spillere. De er meget fornøyde med å ha den norske lagkapteinen med videre i klubben.
– At vi beholder Karen i laget nok en sesong føles veldig bra. Hun er en spiller som alltid går ut og viser veien, og har en evne å vokse i de skikkelig tøffe kampene, sier Jonas Åström.

Åström skryter av trønderjenta som rukket å bli 28 år. Farnes med Freidig som moderklubb har gjort 137 kamper i klubben så langt.
– Hun er en kulturbærer i klubben og en klok spiller som tar teten og viser den riktige innstillingen. En viktig brikke som alltid går «all-in» i alt hun foretar seg.

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.