Endre til topps i SSL

Skjermbilde 2017 10 15 kl. 22.19.46
Det har blitt spilt en haug kamper i SSL denne helgen. Mange spennende oppgjør der Endre kunne juble etter to seiere og serieledelse. 


Endre med Thea Kristine Ekholt i kassen startet helgen med fredagskamp der det ble storseier mot Sirius fra Uppsala. Hele 13-3 endte kampen og Karen Farnes scoret sitt første mål (se video lengre ned i saken). Ekholt stod for flere gode redninger og holdt buret rent de første 49 minuttene før Endre slappet litt av. Søndag stod Karlstad for motstanden og Endre vant 6-4, og sikret en god helg for gotlendingene. 


Tone Einstulens KAIS Mora ledet serien men etter seieren mot Karlstad fredag, ble det søndag tap for Pixbo Wallenstam, som nå har like mange poeng som Mora-klubben. Med det snek Endre forbi KAIS Mora på tabellen og inntok serieledelsen i SSL.Det ble en tung helg for Ketil Kronberg og Dalen. I bortekampen mot nykommerne Örebro lå man under med tre mål foran den siste perioden, men kom aldri nærmere enn et mål og tapte for Markus Lindgjerdets klubb, som rykket opp til SSL før denne sesongen og som virkelig fått en god start med 11 poeng på fem kamper. Ingen av nordmennene noterte seg for poeng. 


Det ble tap for Daniel Gidske og Mullsjö i «lokaloppgjøret» mot Växjö. SM-finalistene forrige sesong vant med 8-6 i ishallen i Ljungby, der spillet flere ganger måtte stoppes for å fjerne vann på banen. 

Olav Falkeid har fortsatt tilgode å score i allsvenskan etter overgangen fra Gjelleråsen. 19-åringen kan dog glede seg over seier mot Salem i helgen og en tredjeplass på tabellen for hans nye klubb Umeå City. 

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.