Gammel er fortsatt eldst

DSC 6308
(Foto: matsragnarsson.se)
Sesongens første derby i Umeå endte med seier til Dalen og Ketil Kronberg, etter scoringer av begge lags nordmenn. 

Derby i Umeå, Dalen mot forrige sesongs nykommer Team Thorengruppen i Umeå Energi Arena. Dessverre langt fra utsolgt men 1548 tilskuere hadde funnet veien til kamp tirsdag kveld.


Etter en god start fra hjemmelaget Dalen kom gjestene Team Thorengruppen mer og mer inn i kampen utover den første perioden. Dalen tok ledelsen 1-0 etter seks minutter, men i det 13. minutt kom utligningen og 1-1 sto på tavlen da lagene gikk til pause.

DSC 6333
Marius Pedersen scoret sitt fjerde mål på fem kamper i SSL i kveldens derby. (Foto: matsragnarsson.se)


I den andre perioden tok Dalen på ny ledelsen, men bare minuttet etter var Team Thorengruppen like langt i målprotokollen etter scoring av nordmannen Marius Pedersen, etter fint fremspill av Linus Holmgren. Men gleden ble kortvarig for på motsatt banehalvdel finnes en annen nordmann, Ketil Kronberg. Han setter 3-2 i det niende minuttet og bare 33 sekunder senere gir Team Thorengruppen bort ballen og Dalen kan øke til 4-2. 


Dalen får en drømmestart på den tredje perioden og ser ut å punktere kampen da de scorer 5-2 allerede etter 40 sekunder og 6-2 etter tre minutter. Vondt blir verre i det åttende minuttet da Dalen får straffe, som de setter i mål og øker ledelsen til 7-2. I det 11. minuttet kom en etterlengtet redusering, men man klarer ikke å komme nærmere i målprotokollen igjen før det gjenstår under minuttet, og da er det for sent. Dalen vinner 7-4 og tar sin tredje seier for sesongen. Team Thorengruppen må fortsatt vente på sin første seier og står med en fattig poeng de fem første kampene. 


Andreas Falkeid fikk ikke tillit i målet i dagens kamp, og fikk se kampen fra Team Thorengruppens benk.

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.