Mager helg for nordmennene

22070104 10155252972389081 2113942863 o
(Foto: PeBo-foto)

Det ble ingen stor poengfangst for de norske spillerne i SSL under helgens runde. For Markus Lindgjerdet og Örebro ble det andre strake seieren. 


For Markus Lindgjerdet og Örebro så det tungt ut mot Sirius da man lå under 5-9 i starten på den siste perioden. Men nykommerne ga ikke opp og med fem(!) sekunder igjen på klokken kom seiersmålet i 10-9 seieren. I første runde slo man storklubben Storvreta på bortebane etter spilleforlengelse, og det er liten tvil om at nykommerne har fått en god start på sesongen.

Mullsjö og Daniel Gidske møtte de siste årenes SM-finalister Linköping. De ledet med to mål etter den andre perioden, men i den tredje perioden kollapset det tippede topplaget totalt og slapp inn syv mål. Linköping vant til slutt 11-7.

Marius Pedersen og Team Thorengruppen hadde AIK på besøk søndag.. Andreas Falkeid startet på benken og sliter å få spilletid bak en svært formsterk Erik Ställ. Umeå-klubben tapte 2-8, og Pedersen gikk poengløs av banen.

Lørdag tapte Ketil Kronberg og Dalen mot de regjerende mesterne Falun. Ketil Kronberg assisterte på et av målene.

Startet på benken

Thea Kristine Ekholt fikk se Endre vinne fra sidelinjen. Ekholt har tøff konkurranse med den svenske landslagsmålvakten Sophia Lundmark om spilletid i kassen hos klubben fra Gotland. Karen Farnes noterte seg ikke for noen målpoeng i 5-4 seieren.

Tone Einstulen og KAIS Mora spilte toppkamp mot Täby i helgen. Den vant de 9-6 og befestet sin serieledelse tre poeng foran Endre, som har en kamp mindre spilt.

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.