Kunstscoring av Pedersen


Hvordan setter du deg i respekt i verdens beste liga? Vinn duell med en av verdens beste spillere og sett ballen i mål på lekent vis. Det var akkurat det Marius Pedersen gjorde i går kveld mot Falun.


Marius Pedersen har fått en god start på sin karriere i SSL og Team Thorengruppen. Tirsdag lå Umeå-klubben under mot Falun da Pedersen på elegant vis viste publikum i Jalas Arena hvorfor Team Thorengruppen valget å signere nordmannen. Gjestene hadde frislag og Pedersen fikk ballen bak mål, vant en tøff duell med den svenske landslagsstjernen Emil Johansson og scoret på en lekker zorro.

Verdensstjerner som Rasmus Enström og Alexander Galante Carlström hos de regjerende mesterne og 2318 tilskuere kunne bare konstatere at 5-5 lå i kassen bak Emil Lilja.

Dessverre for Team Thorengruppen ble det allikevel hjemmeseier da Alexander Hallén scoret 6-5 med fem minutter igjen av kampen.

For Dalen gikk det bedre. Det ble seier med 6-4 mot Sirius og Ketil Kronberg fastsatte sluttresultatet med sin tredje scoring for sesongen.

I kveld spiller Markus Lindgjerdet sin første SSL-kamp med Örebro som møter Storvreta. Mullsjö og Daniel Gidske reiser til Mölnlycke for kamp mot Pixbo. Kampene kan som forrige sesong ses på SSLplay.se. Et månedsabonnement koster 249 SEK, eller så kan du betale 89 SEK per kamp.

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.