Dansk revansje

7O8A6600
Norge slo Danmark i VM-kvalifiseringen senest, men i dag fikk danskene revansje da den siste kampen i 6-nasjonersturneringen i Nowy Targ ble spilt. 

 

Danmark åpnet best og scoret etter fire minutter, det eneste målet i den første perioden. Norge kjempet og sleit men det var danskene som hadde flyten med seg, og scoret også det eneste målet i den andre perioden.

I den tredje perioden ble vondt til verre da danskene allerede etter 26 sekunder hadde økt til 3-0, og bare minuttet inn i perioden kom 4-0. Et dansk selvmål halvveis i perioden ga ikke noen større trøst for de norske jentene, som taper tre strake kamper og blir nummer fem i turneringen. KAMPFAKTA


73321650 475356229856488 997623411398148096 n
Her er det norske laget som ble nummer fire i 6-nasjonersturneringen i polske Nowy Targ i helgen. 


Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen gir det norske laget godkjent i 6-nasjonersturneringen.
– Det blir en litt kjedelig avslutning på ellers grei turnering av de norske jentene. Det er femte kamp på tre dager, og tredje morgenen på fire dager der klokken ringer 05.00. Det blir litt slitne bein, kropper og hoder. Det er ikke så mye å si om matchen, mer en dette laget tar vi i VM. Jeg er ikke så bekymra for det, understreker Alexandersen.

Allerede om tre uker får Norge mulighet å revansjere dagens tap, da venter kamper mot danskene i en dobbellandskamp i Frederikshavn.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.