Ny norsk seier

73504889 1237133046474457 1003486389649539072 n
Det ble seier mot Tyskland, selv om det ble litt halvveis i dagens andre oppgjør i 6-nasjonersturneringen i Polen.


Norge fikk en grei start på oppgjøret mot Tyskland, og Martine Simonsen kunne sende sitt lag i føringen med sitt første mål på landslaget to minutter før pause. Etter den gode innsatsen mot Polen tidligere på morgen var det litt halvveis mot tyskerne i dag mener vår ekspert Petter Alexandersen som er på plass og følger landslaget i Nowy Targ.
– Første halvdel er ikke så mye skryte av. Det ble litt for mange balltap og personlige feil. Siste halvdel tar vi mer tak i kula og får kontroll på matchen, Tyskland skaper ikke all verden på oss da.  Effektiviteten må det jobbes med, understreker Alexandersen.

Tyskerne utlignet halvannet minutt etter hvilen, men bare noen minutter senere sendte Martina Hall Norge opp i føringen igjen. I slutten av perioden var Tyskland heldige og utlignet, etter et norsk selvmål med kun syv sekunder igjen på klokken. 

I den tredje perioden bryter Julie Gidske et tysk oppspill snurrer bort en utrusende tysk målvakt, og setter enkelt inn 3-2 målet i det syvende minuttet. I det 11. minuttet får Norge frislag etter et par gode muligheter, og da kan Rikke Ingebrigtsli sette 4-2. Det blir også kampens siste mål og Norge vinner sine to første oppgjør i turneringen. KAMPFAKTA

I morgen venter kamper mot Latvia og Slovakia for de norske jentene.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.