Er i rute før U19-VM

KRH 4945
U19-landslaget for menn er i rute før neste ukes VM-turnering i Canada. I dag ble det seier over et All-star team fra eliteserien.


U19-landslaget for menn utnytter fridagen den første mai med en samling i Høyenhallen. Innebandyavisen har også funnet veien dit. Første del av dagen har blitt brukt til terping på overtall med Jan Frode Snellingen bak roret. Dagens andre del blir kamp mot et All-star team fra eliteserien, og kampen dømmes av Rune Ali Zouhar. 

LES OGSÅ: Her er uttaket til U19-VM

Det blir forståelig nok ikke en skikkelig fight med harde taklinger og fullt tempo. U19 reiser tross alt til Canada førstkommende søndag for verdensmesterskap. All-stars holder følge frem til de har spillt 12 minutter men så rykker U19-landslaget ifra. Sirenen går og tavla viser 4-1 til ungdommene. 

Det er nok noen på All-star teamet som feiret i går. Det blir litt mer trøkk i midtperioden, men U19 ser ut til å ha bra kontroll og øker jevnt og trutt utover i perioden.

LES OGSÅ: Russ og sogning på samling


Landslagsledelsen virker også å være fornøyde med det de ser og laget samles i garderoben til en siste prat før siste periode. 9-6 ender oppgjøret etter en målrik avslutning, og U19-landslaget ser ut å være i rute til neste ukes verdensmesterskap. 


Da takker Innebandyavisen for seg for denne gang, og ønsker laget og alle involverte god tur og lykke til i VM.


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.