Følg dagens kamper

IMG 3869
Det blir bare en kamp hver for våre landslag under Denmark Open og de spilles i ettermiddag i Frederikshavn. Følg oppgjørene mot danskene fra Arena Nord. 

13.00 Danmark-Norge (D) LIVE / STREAM

16.00 Danmark-Norge LIVE / STREAM


Lørdagens kamper ble avlyst i Denmark Open, men i dag skal det spilles kamper i Arena Nord i Frederikshavn. Dagens kamper går som planlagt og det er mulig å følge kampene via stream fra Norge.

LES OGSÅ: – Litt synd

Danmark-Norge

13.00 Arena Nord, Frederikshavn

Norge med åtte debutanter møter Danmark i dagens første oppgjør. Det blir spennende å se hva det norske laget får til i sin første landskamp sammen siden VM, og etter en meget lang båttur fra Oslo. Debuten til landslagssjef Øyvind Lunde-Bergersen kan fort bli en jevn affære i Arena Nord, der også danskene kommer til kamp med mange nye spillere i troppen.

LES OGSÅ: Dagens kamper er avlyst


Danmark-Norge

16.00 Arena Nord, Frederikshavn

Norge er i gang med de absolutt siste forberedelsene foran VM. Landslagssjef André Sveen har et litt annerledes landslag enn nede i Slovakia i forrige måned, og nå er det virkelig krig om de siste VM-billettene for spillerne. De norske spillerene er garantert interesserte i å overbevise Sveen om at de fortjener tur til Tsjekkia neste måned, og det blir garantert et tagget norsk lag som skal ha seieren mot danskene. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.