Åtte debutanter mot Danmark

7O8A3921
Norges landslag for kvinner er langt fra like rutinert som vanlig i oppkjøringskampene mot Danmark i november. Landslagssjefen har funnet plass til hele åtte debutanter i troppen. 


Landslagssjef Øivind Lunde-Bergersen har tatt ut åtte(!) debutanter til dobbellandskampene mot Danmark under Denmark Open i Frederikshavn den 10. til 11. november.
– Dobbellandskampene i Danmark blir en test før VM-kvalifiseringen i Polen som er i starten av neste år. Det blir spennende å se hvordan vi står i forhold til en av våre motstandere i den kommende kvalifiseringen. Samlingene vi har hatt viser at det blir god konkurranse om plassene i troppen til VM-kvalifiseringen. Vi kommer derfor til å benytte anledningen til å teste en del nye spillere denne helgen, sier Lunde-Bergersen i en pressemelding.

Troppen inneholder flere spillere som får sin debut på A-landslaget. Fanny Kolstad, Martine Simonsen, Eline Dagestad, Kamilla Blekkan, Maiken Ellis, Marie Wolf, Rikke Ingebrigtsli Hansen og Sandra Craig får før første gangen sjansen i kamp for Norge.

Troppen til Denmark Open:
Lena Gillberg, Blue Fox (Finland)

Fanny Kolstad, Bygdø/Monolitten

Karen Farnes, Endre (Sverige)

Thea Ekholt, Endre (Sverige)

Martine Simonsen, Fjell-kameratene

Eline Dagestad, Grei

Emma Lunde, Grei

Lene Benkø, Grei

Julie Gidske, Lockerud (Sverige)

Kamilla Blekkan, Nyborg

Heidi Homble, Sagene

Marie Navestad Gundersen, Sagene

Emilie Thorvaldsen, Sarpsborg

Anette Marie Berg, Sveiva

Charlotta Hjorth, Tunet

Hildegun Holm,Tunet

Maiken Ellis, Tunet

Marie Wolf, Tunet

Rikke Ingebrigtsli Hansen, Tunet

Sandra Craig, Tunet