Kollaps av Tunet


Tunet hadde stø kurs mot finale i EuroFloorball Cup men kollapset fullstendig og tapte 6-8 for Lielvarde i semifinalen.


Lielvarde starter best og tar ledelsen i kampen. Men så ryker de på to utvisninger i rask rekkefølge etter syv minutter og det utnytter Tunet og scorer to ganger ved Ole Martin Skau Jansson og Ole Mossin Olesen. Lielvarde presser på og det åpner for kontringer. Mossin Olesen kommer fri etter 14 minutter og setter 3-1 med en patentert zorro. Lielvarde presser på for en redusering men Tunet går til pause med tomålsledelse. 


Latvierne åpner den andre perioden som den første og scorer det første målet. Men Tunet øker to ganger når Mossin Olesen finner Skau Jansson ledig. 5-2 ledelsen blir kjapt redusert til 5-3 i en kamp som begynner å få litt temperatur. Tunet ser fornøyde ut med å la Lielvarde styre kampen og satser på overganger. 


I den tredje perioden er det Tunet som tar ledelsen etter fem minutter når unggutten Bendik Bærø scorer på en retur. Tunet har ganske god kontroll og Lielvarde sliter med å skape noe. Da de endelig får en sjanse er det målsniken Gints Klegers som scorer pent og reduserer til 6-4 halvveis i perioden. Det gir energi og 15 sekunder kommer enda en redusering og det er duket for drama i avslutningen. Lielvarde presser på for en utligning og den kommer med to minutter igjen når latvierna gjør 6-6. Vondt blir verre for Tunet når Atis Blinds kort tid etterpå gir Lielvarde ledelsen halvminuttet senere. Tunet skaper en kjempesjanse men isteden kontrer latvierne inn enda en scoring. Fullstendig kollaps fra Tunet som hadde ene benet plantet godt i finalen.
- Vi startet bra men så fikk de kampen inn i sitt spor. Vi er selvfølgelig skuffet over tapet, sier Ole Martin Skau Jansson til IFF:s Youtube-kanal. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.