Drømmefinale i morgen

44771803590 316bcdecd1 z
(Foto: Per Wiklund/IFF)

Det er duket for drømmefinale i morgen, da finske Classic og svenske Storvreta hadde få problemer å vinne sine semifinaler i dag.


Først ut i Champions Cup var tsjekkiske Vitkovice og finske SB-Pro. Kampen ble jevn og måtte avgjøres i spilleforlengelse. Der var det tsjekkiske mesterlaget best og vant etter scoring av Dominika Buczek i det tredje minutt, 5-4 og finale venter i morgen.

I dagens andre kamp var finske mesterne Classic overlegne mot sveitiske Köniz. Krister Savonen, Mikko Leikkanen, Nico Salo og de andre finske verdensmesterne gjorde som de ville og hadde avgjort kampen allerede etter den første perioden. 7-1 stoppet seiersifrene på og nå venter finale for finnene. 

IKSU har dominert i den svenske ligaen på damesiden i det siste og Piranha Chur hadde som ventet ingen større sjanse. De svenske mesterne ledet 6-1 allerede etter den første perioden mot de sveitsiske mesterne og så seg aldri tilbake og kunne vinne 11-5. Dermed ble det et tøft gjensyn med IKSU for den sveitiske stjernen Corin Rüttimann. 

I dagens siste oppgjør møtte de svenske mesterne Storvreta de tsjekkiske mesterne Mlada Boleslav. Storvreta var kliniske og en het Albin Sjögren banket inn fire scoringer i 10-5 seieren.

Allerede i morgen venter finaler og bronsefinaler i Gävle. 


Fredag 4. januar

10.00 SB-Pro-Piranha Chur (bronsefinale kvinner)

13.00 Mlada Boleslav-Köniz (bronsefinale menn)

16.00 Vitkovice-IKSU (finale kvinner)
19.00 Storvreta-Classic (finale menn)

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.