Avlyser sesongens EFC

37578882550 4af7fdfa54 z
(Foto: IFF)
Det blir ikke spilt EuroFloorball Cup denne sesongen, det har IFF besluttet etter at det ikke ble funnet noen som ville arrangere turneringen. 


EuroFloorball Cup mistet mye av sin status da IFF besluttet å stenge muligheten for å spille i Champions Cup ved seier i turneringen. EFC ble dermed europacupen for de «nest beste» og mange av de beste klubbene vurderte å ikke stille i turneringen, rett og slett fordi gulroten om å kvalifisere seg til Champions Cup ble borte.

De norske lagene har gjort det godt i turneringen etter at Champions Cup ble turneringen for klubbene fra topp fire-nasjonene, og det har vært norske seiere de fire siste sesongene. Slevik vant turneringen for menn i fjor, og Greåker vant turneringen for menn i 2015. Sveiva vant turneringen for tredje gang for kvinner i 2016. I tillegg ble det dobbelt norsk i turneringen for menn og kvinner i 2014, da det ble spilt EFC i Fredrikstad, med Slevik og Sveiva som vinnere den gangen.


Det har i hele sommeren vært søkt etter arrangør, men når ingen nasjoner eller klubber ønsker å arrangere turneringen ble det besluttet å avlyse årets turnering. 


Champions Cup blir ikke spilt i høst heller grunnet at denne sesongs turnering er flyttet til første uken i januar.

 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.