CC: Før kampen fredagI dag starter Champions Cup med kvartfinaler. Norge har sine to mesterlag med i turneringen og møter tøff motstand.

09.00 Florbal Chodov-Sveiva (D) 9-3
12.00 Piranha Chur-Herbadent Praha (D) 8-2
17.00 Sv Wiler-Ersigen-Florbal Mlada Boleslav 6-2

20.00 Tatran Stresovice-Slevik
09.00 Florbal Chodov-Sveiva

Sveiva møter det tsjekkiske mesterlaget Florbal Chodov. Et ungt lag som satser på finalen i årets turnering. Vi vet ikke så mye om Chodov som er med for første gang på dette nivået. Anet Jarolimova er kjent for de som følgt med i VM-turneringene i det siste. En hard jobbende spiller som flink å skape sjanser for sine lag. Lucie Paulovicova var en av de bedre på det tsjekkiske landslaget sist VM og er også en av nøkkelspillerne for Chodov. For Sveiva blir det viktig å sette sjansene, og stå godt i forsvar. Ingen forventer norsk seier, det må jo være et perfekt utgangspunkt for Stovnerjentene som stort sett alltid er favoritter når de spiller? Vinneren møter finske Classic i semifinale.

20.00 Tatran Stresovice-Slevik


Tatran har vunnet ligaen hele 16 ganger, og satser på å nå finalen i årets turnering. Den mest kjente spilleren på Tatran er selvfølgelig målvakten Tomas Kafka som de norske spillerne har brynt seg på flere ganger på landslaget. Kaptein Marek Deutsch er også kjent fra landslaget, sammen med 17-årige talentet Marek Benes som kan bli neste stjerne for Tsjekkia. For Slevik blir det en tøff nøtt å knekke, og spillere som Thomas Stræte, Johan Åhlberg og Thobias Hjorth må virkelig være på hugget om det skal bli noe avansement. For en gangs skyld er favorittstempelet ikke på Slevik, kan det bli suksess? Seier betyr semifinale mot svenske mesterlaget Falun. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.