Tapte for Dietlikon

37531717551 ed921bb343 z
(Foto: Juha Käenmäki/IFF)

Det ble som ventet tøft for Sveiva i kvartfinalen i Champions Cup mot sveitsiske Dietlikon


Sveiva startet friskt og fikk en stor sjanse allerede i første bytt, men utover den første perioden ble nivåforskjellen alt tydeligere. Etter fem minutter tar Dietlikon ledelsen etter scoring av Julia Suter og med tre minutter igjen av perioden kommer også 2-0, før lagene går til pause. 


Den andre perioden blir i stor grad en reprise av den første. Sveiva sliter med å komme seg oppover på banen med nok fart for å true det sveitsiske mesterlaget, og med to scoringer før lagene igjen går i garderoben tyder det meste på at drømmen om semifinale er knust.

Dietlikon har god kontroll på forestillingen og Sveiva må kjempe hardt for mulighetene. Best sjanse har Linda Adolphson som plutselig er helt alene med Monika Schmid etter åtte minutter, men ballen går i stolpen! Begge lag skaper en del sjanser da spillet bølger frem og tilbake, men det er bare Dietlikon som klarer å sette skikkelig press i offensiven, for de norske jentene blir det mest enkeltprestasjoner som leder til noe. Sluttperioden ender målløs og en godkjent kamp fra Sveiva mot det sveitsiske storlaget.

Hos Sveiva er Malin Dahler god i målet, og spesielt Hanne Hedlund Eriksen, Anette Marie Berg og Julie Gidske er pigge fremover på banen. Nå venter kamp om femteplass mot tsjekkiske Tigers i morgen klokken 09.00 for Stovner-klubben.

Dietlikon-Sveiva 4-0 (2-0,2-0,0-0) 

Seinäjoki Arena, 347 tilskuere

1-0 (05.38) Julia Suter (Evelyne Ackermann)
U2 (08.57) Tanja Stella (ulovlig dytt)
2-0 (16.56) Isabelle Gerig (Andrea Gamperli)
3-0 (24.52) Stella (Janine Wuthrich)
4-0 (37.11) Gerig (Michelle Wiki)
Skudd: 30-17 (7-5,12-8,11-4)
Dommere: Vilkki/Alakare (FIN)

Øvrige resultater: 
Chodov-Weissenfels 8-4 (kvartfinale menn)
Tigers-TPS 3-4* (kvartfinale kvinner)

*etter straffeslagkonkurranse

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.