Tar over som landslagstrener

Jon Ketil Nilsen 1024x694
(Foto: NBF)

I går ble det klart at Bruno Lundberg ikke fortsetter som landslagstrener for Norges herrer. I dag ble det klart at Jon Ketil Nilsen overtar jobben som landslagssjefens høyre hånd. 

Bruno Lundberg og NBF ble enige om å avslutte samarbeidet, da man ønsker bedre utvikling og samarbeid med klubbene i Norge, noe som var vanskelig med Lundberg som er bosatt i Sverige. Nå er det klart at Jon Ketil Nilsen overtar. 43-åringen har tidligere vært landslagstrener for U19-landslaget for kvinner og har 31 landskamper for Norge.
– Jon Ketil vil bli et sterkt tilskudd i landslagsledelsen og jeg gleder meg til å komme i gang med vårt samarbeid. Første samling blir allerede neste helg, slik at vi vil bruke den tiden vi har frem til samling på en best mulig måte. Jeg er glad for at Nilsen tar utfordringen med å bidra til utviklingen av herrelandslaget, sier landslagssjef Andre Sveen til NBFs nettside.

Nilsen ble tidligere i sommer ansatt som hovedtrener for Greis damelag, det skal han fortsatt være og skal kombinere den rollen med jobben som landslagstrener. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.