Ferdig som landslagstrener

brunolundberg
Norges herrelandslag skal jobbe tettere opp mot klubbene og avslutter dermed samarbeidet med landslagstrener Bruno Lundberg. 


Landslagstrener Bruno Lundberg og Norges Bandyforbund har besluttet å avslutte samarbeidet da man ønsker en landslagstrener som er bosatt i Norge og som kan jobbe tett opp mot klubbene.

– Herrelandslaget har sett på utviklingen på herresiden og spesielt hvordan vi kan utvikle oss mest mulig fremover. Vi ha funnet ut at vi må være tettere opp mot klubbmiljøene for å hjelpe til med utvikling. Utviklingen skjer i klubbene og for å kunne bidra best mulig i denne prosessen videre må vi ha en trener som er bosatt i Norge. Vi har vært i en ryddig dialog med Bruno og begge ser at det beste for herrelandslaget at vi får på plass en trener som er bosatt i Norge, sier landslagskoordinator Lars Bunæs til NBFs nettside.


Lundberg har den seneste sesongen vært hovedtrener for Tyresö Trollbäckens SSL-lag og er bosatt i Sverige. Han ble norsk landslagstrener i september 2015, men skal nå konsentrere seg om å ta tilbake Tyresö Trollbäcken til SSL etter degraderingen i vår. 

– Bruno Lundberg har vært en sterk bidragsyter til herrelandslaget har utviklet seg, og vi ønsker å takke ham for hans brennende engasjement for norsk innebandy. Vi ønsker Bruno lykke til videre i hans fremtidige engasjement for innebandy.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.