Tre lag kan avansere

KH 3470
Tre kvartfinalekamper i NM-sluttspillet for menn spilles i kveld, der det er litt nye forutsetninger (les egen sak) når tre lag kan avansere til semifinale.

19.00 Tunet-Nor 92 LIVE / SE KAMPEN
19.30 Greåker-Fredrikstad LIVE / SE KAMPEN
19.30 Slevik-Gjelleråsen LIVESE KAMPEN

Tunet-Nor 92 (2-0 i kamper)
19.00 Høyenhallen 


Tunet kan avansere til semifinale med seier i kveld mot Nor 92, og har hatt litt større problemer enn ventet med kveldens gjester som de slo stort i seriespillet. To tette kamper har det blitt så langt, men vi tviler på at Tunet ønsker ut å reise på fredag kveld og setter den siste spikkeren i kisten i kveld.

Coolbet odds: Tunet 1.15 uavgjort 9.00 Nor 92 8.35

Greåker-Fredrikstad (2-0 i kamper)

19.30 Tindlundhallen

Naboklubbene barker sammen foran tomme tribuner i kveld, etter at kommunen satte foten ned for tilskuere på kveldens kamp (les egen sak). Det kommer å gi litt annerledes forutsetninger i den tredje kvartfinalen, og kan gynne gjestene. Greåker er uten tvil favoritter, og gjestene har litt av en oppgave foran seg om de ønsker å forlenge sesogen.

Coolbet odds: Greåker 1.05 uavgjort 13.00 Fredrikstad 14.00
 

Slevik-Gjelleråsen (2-0 i kamper)

19.30 Gressvikhallen


Det har vært to tette og jevne kamper så langt i denne kvartfinaleserien, der Slevik er videre med seier i kveld. Liten tvil om at gjestene ønsker å unngå en tidlig sommerferie, men da må de også opp i både kvalitet og fokus fra start. Slevik tåler å være favoritter, men i disse oppgjørene er det sjelden avgjort før siste sekund. Slevik har valgt å spille kampen for tomme tribuner.

Coolbet odds: Slevik 1.42 uavgjort 7.25 Gjelleråsen 3.88

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.