NM: Før kampen onsdag

IMG 5065
I kveld spilles de første kvartfinalene denne sesongen. Slevik får besøk av Gjelleråsen og Greåker barker sammen med Akerselva.


19.30 Greåker-Akerselva LIVE
19.30 Slevik-Gjelleråsen LIVE / STREAM


Greåker-Akerselva

19.30 Tindlundhallen

Seriemester Greåker hadde få problemer å ta full pott mot Akerselva denne sesongen. Forrige sesong var det langt jevnere og man møtte også hverandre i semifinalene. Der var Greåker best og avanserte til finale. Årets versjon av Akerselva er langt fra like gode som forrige sesongs, men kanskje man klarer å trekke opp en overraskelse eller to fra hatten. Det trengs nok for ellers vil Greåker få en enkel reise videre til semifinale, med start allerede i kveld.

Slevik-Gjelleråsen
19.30 Gressvikhallen

De regjerende mesterne Slevik vant begge møter i serien og er storfavoritter til avansement fra denne kvartfinaleserien. Hjemmelaget slo seriemesterne i forrige kamp men har variert voldsomt i kvalitet denne sesongen. Gjestene på sin side har vært minst like variable og selv om Slevik er favoritter, kan de fort finne på å gjøre det vanskelig for østfoldingene. Slevik får tåle å være favoritter, men det blir neppe ren walk over om Gjelleråsen får bestemme.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.