Sarpsborg utlignet i nervedrama

KRH 2540
Sarpsborg så ut å ha seieren i lomma men Sveiva så til at det ble nervepirrende sluttminutter i Rommenhallen.


Rommenhallen i kveld til kvartfinale to mellom Sveiva og Sarpsborg. Hjemmelaget tok første stikk men Sarpsborg hadde en god kamp her i serien og i kveld kan alt skje.

LES OGSÅ: Thriller i Lihallen i kveld

Sveiva tar grep fra start, ikke det største tempoet men nok til at Sarpsborg har nok med å forsvare seg. Etter fem minutter tar hjemmelaget ledelsen 1-0 ved Olav Falkeid. Lagene er slurvete og gir bort flere muligheter. Nettopp på en slik er det Sarpsborg utlikner på, Patrick Hjemgård 1-1. Spillet bølger videre i litt høyere tempo og det utdeles solide trøkkere, og det er sjanser begge veier. Det blir allikevel noe avventende og lagene er konsentrerte på å unngå feil. Slik blir det stående til pause.


KRH 2582
Sveivas Olav Falkeid scoret to ganger for hjemmelaget i kveldens kvartfinale mot Sarpsborg. 

Midtperioden starter, det blir ikke fart fra start nå heller men det bygger seg sakte opp. Fire minutter nærmer seg og gjestene er i føringen, 1-2 bankes inn av Emil Skog. Sveiva sliter med pågående Særpinger, og klarer ikke helt å få farta skikkelig opp. Men plutselig står Oliver Sletten alene, det ser Sindre Bjerknes og det er 2-2. nå går det unna her, samtidig er det blitt noe ampert. Så bryter Christoffer Gjødalstuen inn fra bak mål og lurer inn 2-3. Sveiva setter turboen på og jager etter utlikning, men klarer ikke å komme helt igjennom. Da er det gjestene som går til pause med ledelse.

KRH 2645
Sarpsborgs Emil Skog var i målhumør og scoret tre ganger mot Sveiva i kveld. 

Siste periode og Sveiva dundrer i angrep. Sarpsborg svarer og Fredrik Gjødalstuen tar saken i egne hender, finter av to og fyrer av, 2-4. Sveiva presser igjen på med alt de makter, men en lynrask kontring blir til 2-5, Christoffer Gjødalstuen sist på balleb. Sveiva må prøve men igjen blir de kontret, Fredrik Gjødalstuen 2-6. Sveiva tar timeout, bytter keeper, inn med Andreas Falkeid. Sarpsborg legger seg lavt og fortsetter suksessen med kontringer. Denne gangen er det Emil Skog og det står 2-7. Klarer Sveiva å komme tilbake etter dette? De gjør ihvertfall så godt de kan, først er det Brage Harby til 3-7 før Andreas Næss Valbye reduserer til 4-7. Nå blir det helt sirkus her, først straffe til Sarpsborg som Emil Skog setter inn og rett fra duell blir det 5-8 av Olav Falkeid. Mer kommer, 6-8 Sindre Bjerknes og det er enda fire minutter igjen. Sveiva får en kjempesjanse når Sarpsborg pådrar seg en utvisning, tar ut Falkeid og spiller seks mot fire, Christoffer Øistad blir satt opp og det er 7-8. Nå står alt og alle her. Sveiva får frislag i Sarpsborgs slott når det er ett sekund igjen men klarer ikke å få inn ballen som ville gitt spilleforlengelse. For en sisteperiode vi fikk. Da er det 1-1 i kamper og neste møte er på mandag. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.