Thriller i Lihallen i kveld

CI9A1935
(Foto: Tor Anders Dalland)

Det ble svært spennende da Gjelleråsen fikk besøk av Slevik i kamp to av kvartfinalene. 

Gjelleråsen hadde bestemt seg for utligne kampserien mot Slevik, og Robin Norstrøm satte 1-0 etter 14 minutter. Christoffer Nilsson utlignet for gjestene med et par minutter igjen av den første perioden, og lagene gikk til pause med 1-1 på tavlen. 


I den andre perioden kunne Robin Andersson gi gjestene ledelsen halvveis i midtperioden, men Linus Andersson utlignet til 2-2 med under tre minutter igjen, og halvminuttet etter satte Norstrøm dagens andre og så til at hjemmelaget ledet 3-2 etter to perioder.


CI9A1619
Gjelleråsen gjorde en god kamp mot Slevik, men igjen ble det tap og nittedølingene ligger nå under med 0-2 i kamper. (Foto: Tor Anders Dalland)


Den tredje perioden var drøyt fem minutter gammel da Nilsson utlignet for gjestene, men Anders Mellum ordnet 4-3 et par mimutter senere. Slevik brukt under minuttet på å utligne, signert Johan Åhlberg. Det ville ikke klubblegenden Hans Roar Wilhelmsen ha noe av og under halvminuttet senere fikset han 5-4. Nå haglet det med scoringer, og Gustav Franzon utlignet av bare farten. Da Nilsson scoret for tredje gang med et par minutter igjen så det mørkt ut for hjemmelaget. Men også Norstrøm hadde planer om å bli tremålsscorer og det sto 6-6 på tavlen etter 60 minutter. 

I spilleforlengelsen avgjør Slevik kampen, Thomas Stræte finner Åhlberg og svensken sender gjestene til himmels og opp i 2-0 ledelse i kamper. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.