Tunet fikk kjempe for seieren

KRH 2339
Nor 92 var langt fra favoritter i kveldens kvartfinale på bortebane mot Tunet, men forrige sesongs nykommere sto opp bra mot storfavorittene.


I kveld er det Tunet og Nor 92 som starter sin kvartsfinaleserie. Hjemmelaget vant begge kamper i serien med overbevisende sifre og er storfavoritter i kveld også.

Det smeller fra start, Nor 92 går rett i angrep og etter bare 19 sekunder banker Philip Kämpe inn 0-1. Tunet setter opp tempoet og starter jakten på utlikning men de kommer ikke forbi det hardt arbeidende forsvaret til gjestene. Vi må vente til det er spilt kvarteret, da får Frederik Nilsen stå alene å sikte og det gjør han godt, 1-1. Det roer seg betraktelig og Tunet holder på ball. Noen kjappe pasninger og Erling Vestby er plutselig alene han og, dermed kan Tunet gå i garderoben med ledelse 2-1.


KRH 2324
Bursdagsbarnet Marius Pedersen scoret to av målene i kveldens kamp, og ble kåret til Tunets beste spiller mot Nor 92.

NOR 92 prøver igjen å overraske men dette skuddet reddes. Så får Tunet overtall og det omsettes av Marius Pedersen til 3-1. Tempoet er på topp igjen og det smeller til i duellene. Etter 11 minutter øker Tunet ved Philip Laasonen til 4-1. Det blir verre for gjestene når de pådrar seg en ny tominutter og igjen er det Pedersen som omsetter til 5-1. Nor 92 tar timeout og det virker å hjelpe. Reduserer på slutten av perioden til 5-2, Kämpe med sitt andre.

KRH 2218
Philip Kämpe som vant den interne poengligaen for Nor 92 i eliteserien fortsetter å imponere. Unggutten scoret samtlige mål for Nor 92 i kveldens oppgjør mot Tunet.
 

Siste periode er i gang og Tunet er fornøyde med ledelsen og holder tempoet lavt. Det blir Nor 92 som prøver å sette fart når de har ballen men begge lag er ofte upresise. Litt tenning er det allikevel men dommeren er tidlig inne i situasjonen og det roer seg. Nor 92 får overtall når det gjenstår fire minutter, hva kan de få ut av dette? Det gikk tyve sekunder før Kämpe setter 5-3, hans tredje for kvelden. Nor 92 kjører hardt mot Tunet nå, men da dukker han vi nesten ikke har sett hittil, Ole Martin Skau Jansson punkterer kampen med 6-3 og det er minuttet igjen. NOR 92 prøver alt de kan, tar ut keeper men slurver i pasningen og Fredrik Nyholm setter 7-3 i tom kasse. Der ender det, første stikk til Tunet. Mandag venter den andre kvartfinalen, som spilles i Mjøndalshallen. KAMPFAKTA

Tunet leder 1-0 i kamper. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.