Finalebilletter på spill i dag

KH 6843
Fire semifinaler spilles i formiddag, da J17 og G17-klassen skal avgjøres i Oslo respektive Sarpsborg.


10.00 Sveiva-Sarpsborg LIVE (semifinale - J17)
10.00 Sveiva-Tunet LIVE / SE KAMPEN (semifinale - G17)

12.00 Tunet-Gjelleråsen LIVE (semifinale - J17)
12.00 Sarpsborg-Greåker LIVE / SE KAMPEN (semifinale - G17)

Sveiva møter Sarpsborg i den første semifinalen i J17-klassen. Etter gårsdagens puljespill er det liten tvil om at Sveiva får tåle å være favoritter sammen med Tunet, som begge vant sine klasser. Utfordreren er Sarpsborg med Gjelleråsen som en virkelig høyoddser. Kampene spilles i Høyenhallen og vi er på plass for å følge oppgjørene. 

LES OGSÅ: Semifinaleklart i J17-klassen


Vi er også på plass i Sarpsborghallen og følger semifinalene i G17-klassen. Først ut er Sveiva og Tunet som overrasket i går. Sveiva i positiv forstand og Tunet skuffet litt da de «bare» ble nummer to bak Sarpsborg i sin pulje. Sveiva på sin side vant sin pulje foran Greåker, som var litt heldige som avanserte. Tunet med flere A-lagsspillere får tåle favorittstempelet, for selv om det ikke helt løsnet under lørdagen er det en del uforløst kvalitet i dette laget.

LES OGSÅ: Mye action på dagens puljespill


I dagens andre oppgjør møter overraskelselaget Sarpsborg naboklubben Greåker. Sarpingene hadde en god lørdag og kunne til slutt stikke av med puljeseieren. I dag starter man på blanke ark og man får regne med at det blir et nervepirrende drama i tre perioder i Sarpsborgballen mot Greåker. To klubber som er langt fra de beste venner, og her er det såpass mye prestisje at man får være forberedt på det meste. Sarpingene får tåle favorittstempel etter gårsdagens prestasjoner, men Greåker er langt fra ufarlige.

Begge kampene kan forøvrig streames fra Sarpsborghallen (koster 49,- for hele dagen).