Seier med kraftig bismak

KRH 5187
Sveiva er en seier fra finalebillett, men dagens seier over Tunet på bortebane kom med en kraftig bismak.


Tilbake i Høyenhallen, nå er det det andre oppgjøret mellom Tunet og Sveiva som står på programmet. Sveiva vant etter en litt «rar» kamp hvor Tunet hadde seieren lenge men tapte allikevel. Utlikner de til 1-1 i kveld?

LES OGSÅ: En seier fra finaleplass

Her smeller det til fra start, og det går fort, veldig fort. Det nærmer seg halvspillt periode når Sveiva får overtall, bruker nesten hele tiden før Sindre Palving kan klistre ballen i nettet bak Kristoffer Östergren og i ledelse for gjestene 0-1. Det var litt grinete fra start og det blir ikke mindre nå foran 239 fremmøtte. Så får sveiva et nytt overtall men ingen omsetning nå. Tunet kriger videre i jakt på utlikning og halvminuttet før pause smeller Patrick Sveen ballen i mål og det blir det siste, vi tar pause.

KRH 5067
0-2 i kamper for Ole Mossin Olesen og Tunet mot rivalene Sveiva. Kan Manglerud-gutta snu det, eller blir det en tidlig sommerferie på søndag?

Det er en nerve i hallen de første minuttene. Sveiva har noen solide sjanser før Brage Harby på andre forsøk sender Sveiva i ledelse igjen 1-2. Ikke lenge etter blir det 1-3 når Billy Persson fyrer av fra distanse. Spillet bølger videre til Sveiva roter i forsvar og den sjansen benytter Rune Svebestad til å redusere til 2-3. Sveiva tar ikke det så tungt og når de vinner ballen på egen halvdel starter Casper Sletten. En høy ball over alle ender i en liten touch av Casper og forbi keeper i mål til 2-4. Noe senere bryter Palving en pasning på midten, tar med ballen og skyter til 2-5. Da bytter Tunet keeper, inn kommer Stanley Jensen. Tunet starter spurten nå i jakt på redusering men ender i undertall to minutter for slutt. Sveiva spiller ikke sitt beste overtall og Tunet holder unna til pause.

KRH 5299
Full kalabalikk på tampen av dagens oppgjør. Landslagsmålvakt Andreas Falkeid fikk rødt kort etter en episode med Tunet-spiller Thomas Rognlien og begge spillerne må se neste oppgjør fra tribunen, og risikerer å miste resten av sluttspillet. For Sveiva kan det bli en målvaktskrise da backup Einar Helgerud er ute med langtidsskade. 

Siste periode er i gang og nå kommer Tunet med alt de har. Presser Sveiva knallhardt og har flere sjanser. Men Sveiva holder roen og en feilpasning av Tunet ender hos Casper Sletten som øker ledelsen til 2-6. Rett etter duellen er det overtall til Tunet som ikke presser mindre, men mål får de ikke. Det blir litt «Hawaii» en stund, så gjør Frikk Bruland det selv, 2-7. Tunet gir ikke opp, tvertimot kommer de enda hardere. De får en redusering men ikke før Sveiva har scoret først og dermed er det 3-8. Så blir det full kalabalikk her i Høyenhallen. Andreas Falkeid og Thomas Rognlien får begge rødt kort etter krangling, og Tunet en tominutters utvisning for forseelsen som utløste tumultene. Tunet tar ut keeper og spiller fem mot fire, de mister ballen i angrep og da kan Marcus Gustafson sende ballen i tomt bur til 3-9. Tunet fortsetter uten keeper, men tiden renner ut, Sveiva vinner og leder 2-0 i kamper. Lagene møtes til tredje oppgjør søndag, med kampstart klokken 18.00. KAMPFAKTA