Utlignet i slaget om Groruddalen

KRH 4534
Det ble like jevnt som på onsdag da Sveiva og Grei barket sammen i kveld i den andre semifinalekampen i slaget om Groruddalen.


Det er liten tvil om at styrkeforholdet mellom Sveiva og Grei har blitt langt jevnere utover sesongen. At Petra Weiss har kommet inn i Sveiva har vært en suksess-faktor og den svenske stjernen skuffet ingen i kveld. Med to scoringer og like mange assist så hun til at det ble uavgjort etter ordinær tid, foran 103 tilskuere i Rommenhallen.

LES OGSÅ: Jevnt i første semifinale


Grei lå hele tiden steget før i dagens oppgjør, og kunne gå til den første hvilen med ledelse. 1-2 på tavlen etter scoringer av nevnte Weiss for hjemmelaget, og med scoringer fra Liga Garklava og Kine Hedlund Eriksen for gjestene.

I midtperioden utlignet Sveiva før de også tok ledelsen. Først scoret Weiss på straffeslag før Sandra Vika sendte de i føringen. Hedlund Eriksen så til at det var uavgjort etter den andre perioden da hun scoret med tre minutter igjen. 

LES OGSÅ: Måtte ty til snuoperasjon


Celine Ripel som avgjorde den første semifinalekampen så lenge ut til å bli matchvinner på ny, da hun scoret i det tiende minuttet. Men med 28 sekunder igjen på klokken serverte Weiss ungjenta Bertine Aas Hansen som var sikker som banken. 4-4 etter full tid ga ny spilleforlengelse mellom Grorudølingene.

I spilleforlengelsen falt avgjørelsen allerede etter to minutter. Anette Marie Berg fant Kristine Næss Haug, og den tidligere landslagssvingen banket inn 5-4 til full jubel fra hjemmefansen. 1-1 i kamper og lagene møtes igjen mandag med kampstart klokken 18.30 i Apalløkkahallen. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.