En seier fra finaleplass

IMG 3971
De regjerende mesterne ser ut å være ustoppelige på veien mot en ny NM-finale. I dag gikk de rett i strupen på Sandnes i Hanahallen og koblet jerngrep om en finalebillett. 

 

Sandnes målvakt Ole Laland Egeland fikk en svett første periode, etter at Greåker etterhvert regelrett bombaderte vestlendingenes mål etter en relativt jevn start på oppgjøret. 0-4 på tavlen etter 18 skudd på mål mot hjemmelagets fire sier det meste om østfoldingenes kampstart.

IMG 4124
Det er ikke alle som er klar over at Martin Isnes Kvisvik vokste opp på vestlandet og spilte for Sunde innebandyklubb i den spede starten. Landslagsbacken var naturligtvis ekstra giret på å vise opp seg på sine gamle trakter i kveld, her i en duell med Atle Laland Egeland.


I den andre perioden hadde hjemmelaget bestemt seg for å gjøre det mer spennende, og fikk også redusert til 1-4 på straffeslag, men gjestene hadde ikke tenkt å gi seg med det første. To scoringer til ble ført inn i målprotokollen og en solid ledelse.

IMG 4017
270 tilskuere så kampen i Hanahallen, men i dag ville det seg ikke for Tim Mikkelsen og Sandnes.

Den tredje perioden startet som den i forrige, med en Sandnes redusering. Men istedenfor for mer spenning kunne gjestene stikke av i målprotokollen og da sluttsignalet lød i Hanahallen sto det 2-9 på tavlen. Med det er Greåker kun en seier fra en ny NM-finale, og første sjansen å sette spikkeren i kisten er allerede søndag i Tindlundhallen. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.