Var ille ute mot Tunet

KRH 4161
En skikkelig snuoperasjon måtte til for at Sveiva skulle ta første stikk i semifinalen mot Tunet.


I kveld starter herrenes semifinaler og først ut er Sveiva-Tunet, og det er best av fem kamper. Begge lag har vist at formen er inne, derfor er det ikke lett å tippe utfallet. Men at det blir mye mål, det tror vi på.


LES OGSÅ: To plasser på spill

Ikke det høyeste tempoet i starten, heller litt avventende begge veier. Lagene har hver sin gode sjanse tidlig men vi må frem til det sjette minutt før målet kommer. Det er Sveiva som tar ledelsen etter en tabbe hos Tunet, sindre Bjerknes banker inn 1-0. Så kommer temposkiftet og nå går det unna her, og det legges heller ikke noe i mellom i duellene. Det kriges om alle baller og vi er tre minutter fra pause når Sveiva gjør en feil bak og dermed er duoen Ole ganger to i gang, og det er Ole Martin Skau Jansson som avslutter til 1-1, etter pass fra Ole Mossin Olesen. Det blir ikke mer og lagene går i garderoben.

KRH 4022
299 tilskuere var på plass under den første semifinalen mellom Sveiva og Tunet. 

Andre periode er i gang og det blir et tidlig overtal til Tunet. Sveiva holder unna med en mann mindre men med fullt lag kommer målet, og det er Thomas Rognlien som sender Tunet i ledelse , og det er 1-2 på tavlen. Spillet bølger videre og vi nærmer oss halvspilt periode og nå hardner det kraftig til her. Tunet kontrer og Skau Jansson er sist på ballen igjen, 1-3. Sveiva gjør alt de kan for redusering men klarer ikke å komme igjennom nå. Det blir istedet ny scoring mot slutten av Tunets Frederik Nilsen og bortelaget kan gå i garderoben med ledelse tremålsledelse.

KRH 4087
Tunet var på vei mot en overraskelse, men fem baklengs på under fire minutter i den tredje perioden ødela kvelden i Rommenhallen. 


Sveiva starter i overtall etter en sen utvisning men klarer ikke å omsette. Reduseringen kommer like etter i det fjerde minuttet og den kommer ikke alene. To minutter senere har Sveiva utliknet med tre scoringer til. Og det skal ikke gå mange sekundene før Sveiva er tilbake i ledelsen. Alt går Sveivas vei nå og Brage Harby øker til 6-4. 12 minutter passeres og Tunet setter opp tempoet og jakter mål. Det kommer etter mye rot og tilfeldigheter men til slutt kan Teemu Kantanen feire for scoring og det er redusert til 6-5. Det kjempes med nye krefter og Tunet tar over initiativet, holder et utrolig press på Sveiva som må slå fra seg. Med minuttet igjen tar Tunet ut keeper og får også overtall. Spiller seks mot fire men klarer ikke å få ballen i mål. Sveiva jubler for seier i første kamp etter en utrolig snuoperasjon i siste periode, og leder dermed med 1-0 i kamper. KAMPFAKTA


Fredag klokken 20.00 i Høyenhallen spilles neste oppgjør i denne semifinaleserien.