NM-puljespill dag 1

KH 7514
Det spilles ikke mindre enn åtte kamper i NM-puljespillet i løpet av lørdag. Fire plasser i semifinalene står på spill i Skøyenhallen og Høyenhallen.


19.30 Sagene-Bygdø/Monolitten LIVE
19.30 Sveiva-Sarpsborg LIVE


I gruppe A som spilles i Høyenhallen får seriemesterne Tunet starte mot Sarpsborg. Oslo-jentene hadde som kjent få problemer å ta full pott mot sarpingene og er storfavoritter i morgentimene. Ved lønsj er det Sveiva som skal måle krefter med bergenserne i Fjellkameraterne som er i NM for første gang i innebandy, perfekt da klubben fyller 100 år i år. Sveiva får tåle å være storfavoritter mot debutantene.

I gruppe B starter serietoer Grei mot Bygdø/Monolitten, og det kan fort bli jevnt og spennende. Grei gikk på en smell mot Sarpsborg i siste serierunde og vi får regne med at Bygdø/Monolitten øyner mulighetene til en liten overraskelse. Det håper nok Gjelleråsen på også, men mot serietreer Sagene bør det bli en hard nøtt å knekke for seriejumboen.

Etter en liten pause fortsetter kampene ved middagstider da Fjellkameraterne skal bryne seg på seriemester Tunet. Det kan fort bli en tøff opplevelse, og vi regner med at Tunet sikrer seg en plass i semifinalene allerede før søndagens avsluttende kamp mot Sveiva. Sarpsborg og Sveiva avslutter dagen i Høyenhallen med kveldskamp, og selv om sarpingene har gjorde det bra mot Sveiva i høst tror vi nok at Stovner-jentene finpusset formen før NM.

I Skøyenhallen er det Gjelleråsen og Grei som står for underholdningen rundt middagstider, og her kan Grei skaffe seg en semifinaleplass om dagens første oppgjør ble seier. Det samme gjelder for Sagene som møter Bygdø/Monolitten, i noe som fort kan bli et nøkkeloppgjør i puljespillet.

De to beste lagene i hver pulje kvalifiserer seg til semifinale i NM-sluttspillet.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.