Måtte avgjøres på straffer

KRH 2220
Det ble så spennende det gikk an å bli da den fjerde kvartfinalekampen mellom Sandnes og Gjelleråsen ble spilt i ettermiddag. 


Gjelleråsen så lenge ut å stikke av med seieren i den fjerde kvartfinalekampen mot Sandnes, men vestlendingene kjempet seg tilbake i målprotokollen etter å ha ligget under med to mål ikke mindre enn tre ganger.

Etter 0-0 etter den første perioden, var det 3-3 etter to og da Erlend Bjerknes sendte Gjelleråsen opp i tomålsledelse for tredje gang, måtte det to scoringer fra Andreas Pedersen til for at det skulle 6-6 etter ordinær spilletid og spilleforlengelse. 

LES OGSÅ: Sveiva slo ut Nor 92


I spilleforlengelsen bølget spillet frem og tilbake, før Sandnes tilrev seg et iniativ etter drøyt fem minutter og produserer et par muligheter. Gjelleråsen har også sine muligheter men for fjerde gang i ettermiddag ender perioden uavgjort mellom lagene, og straffer må til for å skille lagene. Der scoret Atle Laland Egeland og Linus Dahlström, samtidig som Gjelleråsen bommet på sine fire forsøk og må dermed ta en tidlig sommerferie. Sandnes til semifinale med 3-1 i kamper.  KAMPFAKTA