Sveiva slo ut Nor 92

KRH 3002
Game, set and match. Sveiva er videre til semifinale etter tre strake seiere og etter ren overkjøring av Nor 92 i kveld.
 


Rommenhallen og kvartfinale nummer mellom Sveiva og Nor 92. Får vi en avslutning på denne serien i kveld? Jeg tror det, Nor 92 ble til tider overkjørt i går og antar at det blir det samme kampmønsteret igjen i kveld.

Sveiva setter standarden med en tidlig scoring, Billy Persson scorer 1-0 etter bare 40 sekunder. Hjemmelaget fester grepet ytterligere og mål nummer to kommer i det sjette minutt når Sindre Bjerknes prikker vinkelen. Casper Sletten jobber hardt og vinner ballen, får den til Sindre Palving og det er 3-0. Etter 14 minutter får Sveiva overtall og Marcus Gustafsson banker inn 4-0. Nor 92 kommer seg i angrep mot slutten men får ikke til noen bra avslutninger. Det gjør derimot Sveiva, to ganger i periodens siste minutt og det er 6-0 når lagene går i garderoben.


KRH 3024
Jørgen Ripel og Nor 92 tar en tidlig sommerferie etter dagens eliminering i NM-sluttspillet.

I andre periode stokker Sveiva om på førsterekka og vi får se tre blad Sletten sammen, Andreas, Casper og Oliver. De bytter også keeper, inn kommer Chris Eilert Hauger. Nor 92 bytter også om på mye, Nicolai Sevlejordet inn for Robin Kulpakko og alle unggutta får sjansen på banen. Men først skal hallen tømmes, brannalarmen har gått og brannvesenet må sjekke Rommenhallen før det blir mer spill. Så er vi i gang, frisk start av Slettens rekke, yngstemann Oliver finner Sondre Mallaugstredet og det er 7-0. Tempoet er temmelig labert og det er mye rotete spill. Det hindrer ikke hjemmelaget i å finne nettmaskene og halvspilt kamp står det 10-1, redusering av Jørgen Ripel for gjestene med et hardt skudd fra distanse. Nor 92 ser ut til å være lei og vil helst dra hjem, men litt kjeft fra trener Manne Strandberg hjelper noe. Men om det går sakte hindrer ikke det Sveiva i å sette fire baller til i mål og leder 14-1 etter andre periode.

KRH 3061
Oliver Sletten (til venstre) fikk spille på rekke sammen med storebror Casper, og pappa Andreas. Her jubles det etter at Oliver satt opp Sondre Mallaugstredet (til høyre). 


Siste periode og Sveiva øker tidlig til 15-1. I det femte minutt får Nor 92 straffe, den omsettes elegant til 15-2 av Philip Kempe. Tre minutter senere blir det 15-3 når Kristian Becher settes pent opp. Dette gir ekstra glød hos gjestene og de skrur opp tempoet igjen. Men ikke lenge, Sveiva holder grepet om ballen og triller rundt en stund. Så er Gustafsson plutselig alene i motstanderne slott og feier enkelt inn 16-3. Det ender hele 17-3 og vi gratulerer Sveiva med avansement til semifinale etter 3-0 i kamper. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.