Sveiva med full kontroll

KRH 2744
Sveiva er bare en seier fra å avansere til semifinale etter nok en seier mot Nor 92 i kveld. Greåker er klare for semifinale etter seier over Sarpsborg.


Mjøndalshallen i kveld. Nor 92 har besøk av Sveiva til deres andre kvartfinale. Vil hjemmelaget klare å vinne idag eller blir Sveiva for sterke igjen?

Sveiva stuper i angrep og får en tidlig scoring av Sindre Palving til 1-0. Sveiva kjører på og dominerer kraftig i starten. 2-0 kommer fra Christoffer Øistad og etter åtte minutter er det Brage Harby som tegner seg på scoringslista med 3-0. Etter 12 minutter får Nor 92 overtall og effektivt omsatt til 3-1 av Axel Wallin. Minuttet senere får hjemmelaget nytt overtall og det samme gjentar seg, men Kristian Becher sist nå, 3-2. Så bytter vi på å spille overtall og Sveiva bruker ikke lang tid de heller, 4-2 ved Øistad for andre gang. Det har vært et høyt tempo og bra trykk i duellene. Til tider litt rotete med to lag som vil mye.

KRH 2812
Nor 92 fikk juble et par ganger på hjemmebane før det var Sveiva for alle pengene. 

Tidlig overtall til Sveiva som presser hardt og Persson banker inn 5-2. Det blir nytt overtall til gjestene, men denne gang blir det ikke mål. Det lar imidlertid ikke vente på seg lenge før Tobias Lindberg finner nettet bak Kulpakko til 6-2. Akkurat halvveis når hjemmelaget får overtall, spiller seg til to store sjanser, men en sleivtreff og Casper Sletten kontrer inn 7-2. Like etter får han en knallhard takling, ligger litt men kommer seg tilbake med målgivende til Palving som fastsetter pauseresultatet til 8-2. Nor 92 har hatt lite å komme med denne perioden og det skal vel mye til om de klarer å snu dette.

KRH 2900
Sveivas landslagsback Christoffer Øistad var sentral i Sveivas seier over Nor 92. 

Som forrige kamp blir siste periode en ren transportetappe for Sveiva. Hjemmelaget kommer sjelden i angrep og de røde kontrollerer stort sett det meste. Mål får de også, og da sirenen sier stopp står det 11-2 på tavla. Sveiva leder 2-0 i kamper og kan avansere med seier i morgen i Rommenhallen. KAMPFAKTA

Greåker til semifinale

Sarpsborg kjempet godt mot Greåker, men de regjerende mesterne lot seg aldri helt stresse og kunne ro i land seieren med 8-5 og avansere til semifinale med 3-0 i kamper. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.