Forlenget sesongen

KRH 2355
Gjelleråsen innfridde med kniven mot strupen og slo Sandnes, og skapte med det ny spenning i kampen om en semifinale i NM-sluttspillet.


Tilbake i Lihallen til tredje kvartfinale mellom Gjelleråsen Sandnes. Sandnes leder 2-0 i kamper og kan være første lag som er videre til semifinale. Gjelleråsen var nære seier i går, kan de klare å komme tilbake?

Bang, Sandnes rett i kontring og 0-1 på tavlen fra  Jesper Engström etter 51 sekunder. Lagene setter opp et forrykende tempo og det smeller ordentlig i alle dueller. Gjelleråsen er utrolig bestemte nå og kjører knallhardt. De får overtall i det 11. minutt og bruker få sekunder på å omsette til 1-1, Kjetil Bratland med en fulltreffer. Sandnes kommer igjen på en ny kontring og tilbake i ledelsen ved Atle Laland Egeland. Det tenner til enda mer og det er nesten håndgemeng nå, men de roer ned og Gjelleråsen får nytt overtall. Presser hardt men ikke mål nå. Så svarer Gjelleråsen med kontring og Thomas Zaal er iskald, lurer forsvarer og keeper og det er 2-2. Igjen kommer svaret raskt fra Sandnes Engström settes pent opp på kant og ny ledelse. Sekunder senere tar Robin Norstrøm ballen og klinker den i mål, 3-3 og med de sifrene tar vi pause. For en periode vi fikk være med på, håper resten blir like bra.

KRH 2350
Sandnes ledet tre ganger, men i dag ville det seg ikke for Jesper Engström og vestlendingene.

Gjelleråsen går i angrep etter hvilen og nå er det de som får en tidlig scoring, Zaal 4-3. Minuttet senere er det scoring igjen, Bjørn Lundgren fra distanse til 5-3. Det smeller like bra i duellene nå også, denne gangen er det Sandnes som får overtall, og med seks sekunder igjen av denne pådrar Gjelleråsen seg en utvisning til. En utrolig vilje holder buret rent, også Tommy Fjeldaas da. Tempoet roer seg litt, ihvertfall en kort stund før det smeller til igjen. Gjelleråsen triller litt ball før Norstrøm fyrer av fra midten, som går rett i mål, 6-3. Nå tenner det til igjen men dommerne roer ned. Frislag til hjemmelaget med tre sekunder igjen, og Christian Kragerud får sendt den i mål og Gjelleråsen tar med seg 7-3 i garderoben. Kan Sandnes komme tilbake enda en gang?

KRH 2236
Christian Kragerud og Gjelleråsen kan feste blikket mot en ny kvartfinale neste uke etter seier i dag.

Ny bra start av Gjelleråsen, selv om vi må vente to minutter på neste mål. Men det kommer ikke alene. Før halve perioden er forbi har hjemmelaget økt ledelsen til 11-3, tre av målene signert Midtsveen, Bratland med en zorro-straffe. Sandnes er slitne nå men klarer allikevel å finne krefter til å redusere to2 ganger til 11-5. Men mer blir det ikke og Gjelleråsen har fått en ny mulighet til å komme seg videre. Sandnes leder nå 2-1 i kamper, neste kamp spilles torsdag i Sandnes. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.