En seier fra avansement

KRH 1227
Det ble tett og spennende i Hanahallen da Sandnes fikk besøk av Gjelleråsen i kveld til lagenes andre kvartfinalekamp.

Gjelleråsen fikk en god start på den andre kvartfinalekampen mot Sandnes på bortebane, og allerede etter to minutter hadde Erlend Bjerknes pirket inn ledelsemålet for gjestene. Da samme mann ordnet tomålsledelse i det 12. minutt kunne lagene gå til pause med 0-2 på tavlen.

Vondt ble verre for Sandnes allerede etter 42 sekunder i den andre perioden, da Robin Norstrøm fant nettmaskene. Hjemmelaget fightet for en redusering og da den endelig kom halvveis i kampen, scoret man like gjerne to mål på 14 sekunder, signert Jesper Engström og Linus Dahlström. 2-3 før den siste perioden og håp for hjemmelaget. 

To minutter ut i den tredje perioden var det endelig Sandnes tur å score først i en periode. Andreas Pedersen fant nettet og utlignet til 3-3 og skapte nytt håp for en hjemmeseier. Unggutten Tim Mikkelsen gjorde snuoperasjonen komplett åtte minutter ut i den tredje perioden da han sendte hjemmelaget i føringen med 4-3. Gjelleråsen tar timeout med ni minutter igjen av kampen og kort tid etter ordner Petter Ulven 4-4. Gleden blir kortvarig for da det er gått et kvarter er Bjørn Evens Stene frempå og scorer 5-4. Flere scoringer blir det ikke og Sandnes leder 2-0 i kamper, etter to sterke seiere. 

Lagene møtes til den tredje kvartfinalen allerede i morgen i Lihallen med kampstart klokken 16.30. 

KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.