Sveiva tok første stikk

KRH 1602
Sveiva viste at de er en av favorittene i NM-sluttspillet og hadde god kontroll på Nor 92 i kveld. 

I kveld er det Sveiva og Nor 92 som gjør opp deres første kvartfinale i Rommenhallen. Det er vanskelig å ikke gi hjemmelaget favorittstempelet, men motstanderne har vært på dans med de beste før, selv om det er ni sesonger siden de var i sluttspill sist. Kan vi få en ny «overraskelse» i kveld, som vi fikk i går?

Ingen nøling her, full fart og sjanser begge veier. Nor 92 med to tidlige sjanser i kontra men ikke mål. Sveiva svarer og ballen spretter riktig for Frikk Bruland som flipper inn 1-0. Det er en herlig nerve i hallen og det smeller godt i duellene også. Tolv og halvt minutt passert når Brage Harby snurrer og det er 2-0. Omtrent rett fra duellen og Tobias Lindberg frispilles og sikkert setter 3-0. Minuttet senere får Nor 92 straffe, og samtidig protesterer Andreas Falkeid på seg en to minutter. Straffen tar Jørgen Becher men overlister ikke Falkeid. Det derimot gjør Axel Wallin i overtallet, og reduserer til 3-1. De siste minuttene kriges det hardt over det hele uten flere mål og lagene går til pause.

KRH 1459
Jørgen Becher tilbake på banen etter skaden, men kun for å bidra som straffelegger. 

Sveiva roter litt i starten og Nor 92 kontrer villig, 3-2 Didrik Grøstad. Sveiva får igang spillet sitt igjen og setter hardt press på gjestene. Det lønner seg, Christoffer Øistad øker til 4-2. Sveiva fortsetter å presse og i det tiende minuttet får de overtall og det omsettes raskt av Sindre Bjerknes. Nor 92 svarer umiddelbart, Axel Wallin og ny redusering til 5-3. Mot slutten rakner det fullstendig for gjestene og Sveiva briljerer med fire mål på to og et halvt minutt, signerte av Bjerknes ganger to, Marcus Gustafsson og Per Christian Brath. Tavla viser 9-3 når sirenen går etter to perioder og det blir tøft for Nor 92 å ta igjen dette.

KRH 1523
Sveiva hadde god kontroll på Nor 92 og tok ledelsen med 1-0 i kamper i sin kvartfinaleserie. 

Siste periode blir bare en transportetappe for Sveiva og kampen døde helt ut i pausen virker det som. Noen få korte blaff med tempo og skudd fra distanse. Sveiva får straffe midtveis men heller ikke den blir det mål på. Det ender 9-3 til Sveiva som tar ledelsen med 1-0 i kamper. Neste kvartfinale spilles i Mjøndalshallen mandag. KAMPFAKTA