Sjokket Gjelleråsen

KRH 1081
De fleste trodde nok at serietreer Gjelleråsen skulle ta første stikk i kveldens kvartfinale, men gjestene Sandnes ville det annerledes.


Da er vi i gang med kvartfinalene for herrer. Vi er i Lihallen hvor Gjelleråsens valgte motstander Sandnes står klar på motsatt banehalvdel, dette blir spennende.

Litt forsiktig start men snart er det full gass fra begge lag. Sandnes virker å være heltente i dag og presser på. Det betaler seg etter fem minutter når Atle Laland Egeland hamrer inn 1-0. Gjelleråsen sliter litt med å få igang eget spill og å finne hverandre. Men de kommer mer med ettersom klokka går. Sandnes får overtall etter 14 minutter og nå spiller Gjelleråsen bra, forsvarer seg veldig godt og kommer hardt i kontra. Det ender i et frislag og Björn Lundgren banker inn utlikningen 1-1. Men så glipper det igjen bakover og Sandnes bukker og takker, ikke bare en gang men to. Først Egeland og deretter Tim Mikkelsen og det står 3-1. Gjelleråsen vil ha et bedre utgangspunkt før andre periode og går i angrep. Da dukker Kjetil Bratland opp og finner lengste vinkel til 3-2 og med det tar vi pause.

KRH 1321
Atle Laland Egeland og Sandnes sjokkerte serietreer Gjelleråsen og vant det første oppgjøret i NM-sluttspillet. Seks scoringer kom det fra Sandnes-vingen i kveldens kamp.

Sandnes stuper i angrep men kommer ikke til avslutning. Det gjør Gjelleråsen, Than Tran bringer balanse 3-3. Frislag til Sandnes og Egeland lurer av forsvarer og opp i ledelse igjen 4-3. Ikke lenge etter er han der igjen og setter 5-3. Det blir bare verre for hjemmelaget når Sandnes løper de i senk og setter 2 baller til i mål. Leder midtveis hele 7-3. Endelig kommer det en redusering for Gjelleråsen, Mats Rongsjord med et lurt skudd til 7-4 og det tenner virkelig hjemmelaget som på kort tid setter inn to baller til og det er 7-6. Men det er et lag til her som slett ikke har gitt seg. Først Bjørn Even Stene til 8-6 før Carl Sandman setter pauseresultatet til 9-6 i favør gjestene.

KRH 1292
Det ble en målrik aften i Lihallen med hele 22 scoringer. Her Linus Dahlström i duell med Daniel Johansen. 

Gjelleråsen begynner siste periode bra, men det er Sandnes som får mål, 10-6 nå. Når det gjenstår 16 minutter skrur hjemmelaget på turboen og klinker til i alle dueller. Sandnes forsvarer seg godt og svarer opp. Til slutt får Gjelleråsen hull på Sandnes når Tommy Midtsveen får to sjanser, 10-7. Men hva hjelper det da Jesper Engström tar med ballen kjøkkenveien og øker til 11-7 bare sekunder senere. Og det er vel over når Laland Egeland øker enda en gang til 12-7 på et frislag. Gjelleråsen får overtall i det 15. minutt og Olav Falkeid hamrer inn 12-8 og Rongsjord noe senere 12-9 som pynter litt på resultatet før Laland Egeland fastsetter sluttresultatet til 13-9, og Sandnes tar første stikk og kan fornøyde reise hjem. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.