NM: “Fortjener virkelig seieren“

finale menn210
Johnny Petersen tropper av som hovedtrener for Slevik etter nok en gullmedalje og var fornøyd med sitt lags innsats i dagens NM-finale.


Det ble aldri snakk om saken. Slevik seilet avgårde til sitt sjette strake NM-gull og hovedtrener Johnny Petersen kan slutte i trenergjerninga med god samvittighet.
– Det ble like behagelig som før, neida. Vi gjør en kjempekamp og fortjener virkelig seieren i dag, sier den avtroppende treneren til Assisten. 


Han føler at Slevik hadde et godt tak på lokalrivalene i dagens finale. 

– Vi er flinkere til å nøytralisere Greåker enn de er til å gjøre det mot oss, og jeg føler også at vi har flere strenger å spille på.

IMG 1867
Nok et NM-gull for Sleviks avtroppende hovedtrener Johnny Petersen. 

At vinne finaler har blitt en tradisjon for Fredrikstad-klubben. 

– Vi har en vinnerkultur og har en innstilling til finaler der vi er tøffe i trynet, det er noe jeg sikker på at Pål (Unnfoss) kommer å at føre videre.

Petersen er sikker på at det blir flere titler fremover.
– Vi har allerede gjort klart med flere nye spillere og jeg tror det skal bli vanskelig å vippe oss av tronen neste sesong også.

Nå forlater han klubben og det blir isteden den assisterende treneren Pål Unnfoss som overtar mesterlaget fremover. Petersen har tenkt å gi seg med innebandy etter mange år som landslagssjef og to sesonger med Slevik men åpner for at han kan bli å se i et treneroppdrag en gang i fremtiden.
– Man vet aldri om jeg kommer tilbake, det har jo skjedd før. Men det får tiden vise, nu skal det ihvertfall bli deilig med en pause.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.