NM: “Bare å glede seg“

IMG 6075
Greåkers Martin Lilleby har fått sitt store gjennombrudd i eliteserien denne sesongen og har fått stor tillit etter overgangen fra Sarpsborg. 


Han har allerede et NM-gull denne helgen og i kveld har han sjansen at innkassere enda et gull i innebandyfesten i Ekeberghallen. Slevik er motstander som de to foregående årene. 

– Det blir veldig kult at spille første NM-finale på seniornivå, det er bare å glede seg og nyte egentlig, sier Martin Lilleby til Assisten.

Selv om det er den første finalen på seniornivå er han ikke nervøs, ennå.
– Det kan hende det kommer litt nerver før kampen, men egentlig så gleder jeg meg bare. Innebandy er veldig moro og alle kamper er morsomme å spille, så det blir en bra opplevelse tror jeg.

LES OGSÅ: “De som har dagen vinner“


Han forlot Sarpsborg i sommer og har ikke angret at han byttet klubbadresse til lokalrivalen.
– Det var det jeg ville, at få utvikle meg som spiller og få sjanse å vinne ting. Vi var veldig nærme i serien og nå har vi en NM-finale foran oss, så det har vært et fantastisk år sånn sett for min del.

Lilleby tror Greåker har en større sjanse å vinne i år enn de to foregående finalene.
– Vi har mye bedre tempo i laget nå enn det vi kanskje hatt de siste årene. Hvis man ikke har tempo beina da man spiller mot Slevik så blir det fort mye strekk i laget og da får de lukene de trenger. Vi har et veldig godt kollektiv med 15-16 gode spillere, så det taler til vår fordel at vi har mye bredere tropp i år.

LES OGSÅ: “Blir jevnere i år“


Det er tredje året på rad det spilles lokaloppgjør i NM-finalen, det gir et ekstra krydder for østfoldingene.
– Det er kanskje litt spesielt at det blir Slevik igjen i finalen, et lag som vi har møtt så mange ganger og kriget med hele året. At vi møter de til en ordentlig duell på slutten er selvfølgelig litt spesielt, men jeg tror at uansett hvem vi hadde møtt hadde det blitt en bra kamp.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.