NM: “Ekstra revansjesugen“

IMG 3073
Charlotta Hjorth er ekstra revansjesugen etter finaletapet i 2015. Nå skal hun lede Tunet til sitt første NM-gull siden 2010.


Tunets store stjerne Charlotta Hjorth er fornøyd med å være tilbake i NM-finale, hun tror det blir en spennende og jevn kamp i Ekeberghallen i ettermiddag.
– Det er jo alltid en super følelse å ta seg hele veien til finalen, og denne finalen møter vi laget som slo oss ut i semifinale forrige sesong. Det skal bli utrolig spennende, etter å spilt et x-antall kamper mot hverandre denne sesongen, så blir det det en utrolig jevn kamp tror jeg, sier Charlotta Hjorth til Assisten.

Tunet har ikke vunnet NM-gull siden 2010 og tapte sist de var i finale. Nå jakter de på revansje mot laget som slo de ut forrige sesong i semifinale.
– Det stemmer, og jeg er vel grunnen til at vi tapte finalen i 2015, så jeg er ekstra revansjesugen. Det som taler for oss er at vi er en lagmaskin, har et løpesterkt lag, og så har vi en haug med ulike kombinasjoner og mange utrolig gode individer på laget.

IMG 6018

Blir det dobbeln for Charlotta Hjorth og Tunet i ettermiddag?

Hjorth har vunnet NM-gull med Slevik og blitt Årets spiller i Norge, og spiller sin tredje finale. Hun vet at hun må prestere men ønsker å tone ned sin egen rolle foran dagens finale.
– For min del handler det ikke bare om egen prestasjon, for jeg har fantastisk gode medspillere. Vi er et lag, og vi har mange spillere som kan klive frem og avgjøre. Min oppgave i det hele blir å støtte hver eneste medspiller og spille den innebandyen jeg kan og levere på min måte. Selv om vi har mange unge og urutinerte spillere så har vi tatt oss til finalene gjennom en god prestasjon med veldig godt spill og støtte fra hverandre. Så jeg tror Sagene skal få seg god motstand i 60 minutter.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.