– Vår største signering noensinne

KRH 1192
Bygdø/Monolitten har sikret seg Sagenes svenske stjerne Hilma Thofte. Den flerfaldige NM-vinneren fikk store deler av forrige sesong spoliert med en langtidsskade. 

Hilma Thofte gjorde ni poeng (7+2) på syv kamper sist sesong for Sagene, men en meniskskade ødela resten av sesongen for den hardtskytende svenske stjernen. Thofte var sentral da Sagene tok seg til NM-finale to år på rad i 2016 og 2017, og har tidligere vunnet flere NM-gull med både Slevik og Sveiva før hun signerte for de zebrastripete. Thofte spilte faktisk fem NM-finaler på rad i 2013, 2014, 2015, 2016 og 2017. Der det ble to gull med Sveiva i 2013 og 2014 før hun vant gullet med Slevik i 2015.

30-åringen har spilt i verdens beste liga, da den hette elitserien, for Dalen og Huddinge, der det ble 35 poeng (22+13) på 46 kamper, før hun tok skrittet over til norsk liga og Sveiva i 2011. 


KH 9380
Hovedtrener Robert Jensen kaller signeringen av Hilma Thofte, for klubbens største signering noensinne. Sagenes lagkaptein fikk forrige sesong spoliert av en kneskade, men rakk allikevel med ni poeng (7+2) på syv kamper. 

Bygdø/Monolittens hovedtrener Robert Jensen er svært fornøyd med signeringen av den svenske stjernen, som han kjenner fra sin tid som hovedtrener i Sagene.
– Dette er jo uten tvil Bygdø/Monolittens sin største signering noensinne. Jeg har savnet og jobbe sammen med Hilma så jeg er overlykkelig, sier Jensen til Innebandyavisen.

Han håper at Thofte kan gi hans lag en ekstra spiss og setter pris på rutinen fra kamper på høyt nivå som kommer inn i troppen med denne signeringen.

– Hilma vill tilføre oss lederegenskaper både på og utenfor banen. Og ikke minst en matchvinner som vill avgjørende i dem jevne kampene.

Bygdø/Monolitten ble nummer fire på tabellen sist sesong i eliteserien for kvinner. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.