Best mot erkerivalene

KRH 7767
Grei viste muskler og vant «slaget om Groruddalen» komfortabelt mot erkerival Sveiva i ettermiddag. 

 

Nytt derby i Rommenhallen, damene nå og Sveiva har Grei på besøk i «slaget om Groruddalen». Lagene er helt likt på tabellen men Grei er foran med en kamp mindre spillt. Hvor poengenne havner i dag er ikke godt å si, men har en følelse av at Grei tar de med seg.

LES OGSÅ: Sjokkerte topplaget og tok årets første poeng

Sveiva vinner første duell og setter fart på med en gang. Petra Weis får en tidlig smell som for å si klart fra at vi har deg på radar. Det bryr hun seg lite om og fører an i angrep. Begge lag har gode skudd og redninger og dagens første mål lar ikke vente på seg lenge. Grei har sakte tatt litt grep om kampen og Kajsa Liljefors sender de i ledelse 1-0 etter en rask tur gjennom kjøkkendøra. Sveiva venter ikke og kommer tilbake rett i angrep. Hard kriging foran ender med at Petra Weis kan feie inn 1-1. Grei kan fighte også og Kine Hedlund Eriksen kan enkelt sette inn 2-1 for Grei der hun står alene. Det er bra trøkk i duellspillet og det er jevnt over det hele. Siste del av perioden er det Grei som kommer til de fleste avslutningene men ikke flere mål.

KRH 7718
Sveivas målvakt Eline Rød fikk det hett rundt ørene i dagens lokaloppgjør mot Grei. 30 redninger til tross måtte hun hente ut åtte baller ut av nettet. 

Grei fortsetter å presse og Hedlund Eriksen øker tidlig bortelagets ledelse til 3-1. Det skal imidlertid ikke bli lettere for Sveiva når Grei kontrer og Nicoline Marie Karlsen Olsen serveres ballen der hun kommer alene og det er 4-1. Grei gir seg ikke med det og påny er det kriging foran Sveivas mål. Ballen ender hos Liljefors som kan juble for 5-1. Det roer seg betraktelig men Grei beholder initiativet og stopper også Sveivas forsøk på angrep ganske enkelt. Slik står det til pause.

KRH 7679
Kine Hedlund Eriksen og Grei befestet sin andreplass i elitserien etter dagens seier. Hedlund Eriksen scoret to og la opp til like mange mot Sveiva. 

Grei er sultne på mer i begynnelsen på siste periode og kommer hardt ut etter hvilen. Det blir en tidlig scoring av Mari Hille Christoffersen på en kontring 6-1. Grei kjører på og en god keeper som også har med seg stolpene hindrer at det blir mer. Sveiva forsøker å komme tilbake men det blir spede forsøk en og en. Redusering får de allikevel når Michelle Ekmo lemper en ball opp som går rett i mål til 6-2. Grei fortsetter spillet sitt og to kjappe scoringer blir komfortabel ledelse 8-2. Greis Anna Strøm får en smell i kneet og det blir en pause i spillet, etter det blir det roligere tempo og det nærmer seg sluttsignal. To minutter igjen og Grei får overtall, det jevner seg også ut og det er spill fire mot fire. Det ender der og Grei holder følge med Tunet i toppen. KAMPFAKTA

Fjell snudde og vant
Gjelleråsen så lenge ut å gå mot sesongens andre seier, men Fjellkameraterne ville det annerledes i Bergen. Anført av landslagsspiller Martine Simonsen som gjort fem poeng (3+2) i kampen ble det 6-5 seier etter det som ble en thriller i Fyllingsdalshallen. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.